Informationen via e-post

Bestorps Båtklubben publicerar all information kring mötet och annat som rör klubben på hemsidan på Internet. I samband med att kallelse mm läggs ut skickas information via e-post till de medlemmar som lämnat sin e-postadress till klubben.
Med e-post så får du snabbt information om vad som är på gång i båtklubben. Vi skickar ut information inför årrsmöten, iläggning och upptag av båtar.
Har du inte fått någon information från båtklubben via e-post, beror det på att du inte har lämnat någon e-postadress eller bytt utan att meddela klubben.

Skicka din e-postadress till styrelsen@bestorpsbatklubb.se

Skaffa gratis e-postbrevlåda

Du vet väl att du kan skaffa e-postbrevlåda gratis?
Det krävs inga installationer på datorn eller några speciella datorkunskaper för att komma igång. Kan du söka information på Internet med din dator så kan du också använda e-post.

Hur gör du då för att skaffa en gratis e-postbrevlåda?

Det finns många olika alternativ av gratis e-postbrevlådor om du vill lägga ner tid på att leta lite.
Vill du ha en enkel och väl fungerande e-post som används av många miljoner andra så kan vi rekommendera gmail.com.
Du kan använda gmail.com från valfri dator och även från flertalet mobiltelefoner. När köper din nästa mobiltelefon, så är det med stor sanolikhet en smartphone. Med en smartphone kommer du behöva ha en e-postadress. De flesta smartphone som finns på marknaden har inbyggt stöd för att fungera ihop med gmail.com.

Hur gör du för att komma igång? Surfa in till gmail.com från din dator och välj där Skapa ett konto. Där finns också all information du behöver för att komma igång med din nya e-post.
En vanlig fråga är vad ska jag välja för e-postadress (användarnamn). Tips är att välj ditt namn men utan svenska tecken tex ake.ostersson@gmail.se Är det upptaget så lägg till en bokstav från ditt andra namn tex  ake.m.ostersson@gmail.se

Lycka till och glöm inte att skicka din nya e-postadress till styrelsen@bestorpsbatklubb.se

Sidan senast ändrad 2015-01-05