Extra medlemsmöte

Styrelsen för Bestorps Båtklubb kallar härmed till extra medlemsmöte.
Tisdagen den 10 december 2019 klockan 19.30 (direkt efter kommunens informationsmöte, se nedan)
Plats: Eklunda, Bestorp
Ärenden att behandla framgår av föredragningslistan.

Informationsmöte om saneringen

Linköpings kommun bjuder in till informationsmöte i Bestorp tisdag den 10 december 2019, klockan 18:00 i Eklunda, Bestorp.

Inför vinter 2019

Saneringen börjar gå mot sitt slut. Vårt klubbhus är tillbaka på sin plats, med el inkopplad, nu ska vvs anslutas. Styrelsen har haft första styrelsemötet i klubbhuset efter saneringen.

Byggnationen av det nya båthuset startar 18 november. Onsdag den 20 ska stomresningen göras, sedan börjar beklädande av båthuset, så vecka 47 kommer vara en händelserik vecka.

Det tar ytterligare en tid innan ni medlemmar kan börja rör er på hamnområdet. Mera information om vad som händer framåt kommer på det extra medlemsmötet.

Vinterförvaring i båthuset kommer ske först i veckan innan jul, när båthuset är färdigbyggt, om ingen ytterligare försening uppstår.

Information från Kommunen om att Sanering i Bestorp på väg att avslutas.

Ingen vinterförvaring i hamnområdet denna vintern. Klubben hade ordnat tillfällig uppställningsplats strax utanför Bestorp, där förvaring kunde ske tills båten läggas in i båthuset eller ligger kvar över vintern. Avgift för vinternförvaring är 250kr. Möjlighet att ställa upp fler är avslutad.

Avgiften i båthuset kommer styras utifrån klassindelning för båthusplats. I medlemsregistret kan du se och justera dina båtuppgifter som styr båthusplatsavgiften.

Båtramp

Bestorps Båtklubbs medlemmar får gratis använda Hovetorps båtklubbs båtramp tills saneringen är klar, om båten är märkt med Bestorps Båtklubbs märketikett.
Mer information om båtramp och märketikett.  Vår egen båtramp blir tillgänglig först efter att båthuset är färdigbyggt i slutet av december.

Gäster som brukar använda Bestorps Båtklubbs ramp får mot betalning använda Hovetorps båtklubbs eller Brokinds Båtklubb ramper tills saneringen är klar i Bestorp.

Båtklubben under saneringen

Så här fungerar båtklubben under saneringen som tex bryggor, parkering mm. Här finns även information om själva saneringen. Första synliga tecknen på nytt båthus är att fundamenten nu finns i båthamnen, se bildgalleriet.

Arbetsgrupp för gästtoalett

Styrelsen efterlyser medlemmar som kan vara intresserade av att ingå i arbetsgrupp för att bygga gästtoaletten i klubbhuset efter att saneringen är klar, som alternativ till arbetsplikt under ett par år. Anmäl intresse till styrelsen@bestorpsbatklubb.se

Kalendarium och information om allmänna arbetsdagar är uppdaterat för 2019.

Årsmöte 2019

Årsmöte hölls onsdagen den 17 april i Eklund i Bestorp. Enligt kallelse till årsmötet. Protokoll årsmote-2019-04-17, Verksamhetsberattelse-2018 samt Presentationen som redovisades på mötet.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.