Öppna klubbhuset med mobilen!

Nummer till mobil öppning

Nummer 0725078272 för “Mobil öppning av klubbhuset”.
Skanna vår QRCode med din mobil, för att spara ner telefonnumret som en kontakt i din mobil.

Mobilöppning ersatt taggarna

Klubben gick över till att öppna dörren till klubbhuset med mobilen. Mobila öppning ersatta helt det gamla systemet med ”taggar” from 7 augusti 2013.

Varför bytte klubben system?

Klubben stod inför att behöva göra investeringar i det gamla tagg-systemet. Klubben fick ursprungligen systemet till sänks av Blomster Torget, vid deras flytt. Tag-systemet var gjort för att kunna hantera företag, med många dörrar, behörighetszoner och grupper. Så tag-systemet var även hanterings-mässigt onödigt krångligt för en liten klubb där allt sköts ideellt.
Så sammantaget blev det billigare och enklare att helt byta system.

Då alla idag har mobiltelefon och alltid har den med sig, så försvann även problemet med borttappade taggar.

Så här långt har alla medlemmar varit minst lika nöjda med det nya systemet som de var med det tag-systemet. Vi hoppas att det fortsätter så.

Här finns information om hur du skaffar dig mobil öppning.

Sidan senast ändrad 2020-07-07