Sanering avslutad

Saneringen är avslutad och området är återställt. Inga restriktioner kvarstår som du som besökare behöver ta hänsyn till.
Information från Linköpings Kommun finns på saneringen av tidigare Bestorps sågverk.

Båtklubben under saneringen

Information hur båtklubben fungerande inför och under saneringen. Mera information om saneringsarbetet och markföroreningar i båthamnsområdet.

Bildgalleri

Vi uppdaterade bildgalleriet vart efter saneringen fortskred. Skicka oss gärna bilder till styrelsen@bestorpsbatklubb.se så kan vi komplettera.

Informationsmöte

Linköpings kommun höll ett öppet informationsmöte för allmänheten om den genomförda saneringen vid före detta Bestorps såg. Här finns informationen som presenterade på informationsmötet den 29 januari.

Linköpings Kommun uppdaterade löpande vad som skedde på saneringen av tidigare Bestorps sågverk.

Svevia som var entreprenör gjorde en kort informationsvideo.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.