Låna bomnyckel på ICA

Vi förenklar nu utlåning av bomnyckeln med Swish med som betalsätt, automatisk loggning av mobilnummer och ingen kontanthantering. Avgift 10kr/tillfälle för medlemmar resp 100kr/tillfälle för Ej medlemmar. Fixa Swish för betalning med QR-kod innan du ska hämta bomnyckeln på ICA.
Du som har mobil öppning påverkas inte av detta, utan mobil öppning fungerar som vanligt.

Allmän arbetsdag

Nästa allmänna arbetsdag är lördagen den 13 juni. Vi ber alla respektera att inte komma vid minsta sjukdomssymtom eller om du tillhör riskgrupp, utan nyttja möjligheten att välja en senare arbetsdag eller alternativt arbete. Vi följer folkhälsomyndigheten råd och kan komma att ställa in om dessa ändras. Se allmänna arbetsdagar 2020 för mera information.

Parkering i båthamnen

Portarna till båthuset får inte blockeras vid parkering. Parkera bilen snett mot båthuset, så att du kan backa ut, utan att behöva komma ut på ej hårdgjorda ytor. Parkering av båtvagnar i hamnområdet får endast ske i samband med iläggning och upptagning, då utrymmet i år är starkt begränsat att ställa båtvagnar på hamnområdet, då ej hårdgjorda ytor inte ska nyttjas.

Ingen rörelse på ej hårdgjorda ytor

Ingen rörelse eller uppställning av vare sig vagnar, båtar eller fordon får ske på de ej hårdgjorda ytorna under säsongen 2020. Ytorna måste få stabilisera sig och gräset ska få möjlighet att växa till sig innan vi kan tas dessa ej hårdgjorda ytor i bruk.

Gemensam inläggning av material i båthus

Inläggning av material i båthus genomfördes lördagen den 9 maj.
Gemensam sjösättning genomfördes lördagen den 25 april.

Återställning efter saneringen

Vår båtramp är nu åter öppen efter justeringen som utfördes under vecka vecka 15 (6-9 april). Båtrampen har nu fått en lite brantare lutning, liknade den som var före saneringen. Kajen och infästning av brygga 1 och 2 är också klart.
Svevia är nu klara med justeringar samt sådd av gräs. Entreprenören som planterar träd är också klara med sitt arbete.

Årsmöte 2020

Årsmöte genomfördes onsdagen den 25 mars, med möjlighet att delta på distans vilket flera medlemmar utnyttjade. Protokoll för årsmöte 2020, Presentation från årsmöte 2020 samt verksamhetsberättelse 2019

Kalendarium och information om allmänna arbetsdagar för 2020.

Arbetsgrupp för gästtoalett

Styrelsen efterlyser medlemmar som kan vara intresserade av att ingå i arbetsgrupp för att bygga gästtoaletten i klubbhuset efter att saneringen är klar, som alternativ till arbetsplikt under ett par år. Anmäl intresse till styrelsen@bestorpsbatklubb.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.