Gemensam båtuttagning 24 april

Båtsässongen börjar, så lördagen den 24 april klockan 09.00 tas alla båtar och båtvagnar ut från båthuset. Medlem som har något av ovanstående i båthuset ska delta själv eller via ombud.

Fördelning av bryggplats inför säsongen 2021 är nu genomförda.

Allmän arbetsdag

Nästa allmänna arbetsdagen lördagen den 8 maj. Se allmänna arbetsdagar 2021 för mera information.

Låna bomnyckel med swish på ICA

Låna enkelt bomnyckel med swish. Inga kontanter behövs och ditt mobilnummer loggas automatiskt som kvittens. Avgift 10kr/tillfälle för medlemmar resp 100kr/tillfälle för Ej medlemmar. Fixa Swish med QR-kod innan du åker till ICA.
Mobil öppning fungerar som vanligt utan extra avgift, för de medlemmar som har det.

Årsmöte 24 mars

Årets årsmöte hölls digitalt onsdagen den 24 mars, utifrån rådande pandemi. Här kan du ta del av den presentation som användes på årsmötet. Protokoll kommer publiceras så snart det är justerat.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.