Vinterförvaring i båthuset och ute

Många aktiviteter inför vintern.
17 september gemensam uttagning av båtvagnar/material från båthus.
1 oktober gemensamma inläggning i båthuset för vinterförvaring samt vinterförvaring utomhus.
8 oktober kranbil.

Medlemsregister uppgraderat

SBU har uppgraderat vårt system till ny version. Gjordes under perioden 15-28 augusti. Under tiden var systemet otillgängligt Se uppgraderingen omfattar alla båtklubbar hos SBU.

Ställplatser för husbilar

Vi erbjuder nu även ställplatser för husbilar i båthamnen.

Kanotbrygga

Nu är kanotbryggan klar ihop med gång och bänk. Så nu är alla medlemmar och besökare med kanoter/kajaker välkomna att börja nyttja den.

Det är Linköpings kommun som upphandlat kanotbryggan av leverantören Floattech och klubben upplåter marken för kanotbryggan.

Endast tillfällig uppställning av båtvagnar/båtar i hamnområdet

Under perioden 1 juni tom 15 september får båtvagnar/båt endast stå tillfälligt uppställda (2 dygn) på båtklubbens område. Ingen permanent uppställning får ske under perioden.

Max 2 knop i hamnområdet

Slå av farten i god tid när du närmar dig brygga 3 på hemväg från sjön och dra inte på för tidigt på väg ut. Tipsa gärna andra medlemmar och besökare om maxfarten.
Vågsvall påverkar båtar som ligger förtöjda vid bryggorna, så skador kan uppstå på så väl båtar, förtöjningar och bommar. Det förkommer även bad ifrån bryggor och båtar, så med hög fart riskerar du kör på någon som badar.

Medlemsregister

Uppdatera vårt medlemsregister med aktuella uppgifter adress, telefon, e-post, båt/kanot med klubbens märketikett. Som medlem med båt måste du ha minst ha ansvarsförsäkring kopplat till båtklubbens försäkring hos SBU, rapportera in försäkringsbolag i medlemsregistret.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.