Inläggning i båthuset

Inläggning i båthuset av båtvagnar/material sker lördagen den 21 maj. Medlem som har något ska förvara i båthuset ska delta själv eller via ombud.
Sjösättning med hjälp av kranbil genomfördes söndagen den 15 maj.

Gemensam båtuttagning från båthuset genomfördes lördagen den 30 april, då togs alla båtar och båtvagnar ut från båthuset.

Allmän arbetsdag

Nästa allmänna arbetsdagen lördagen den 11 juni.
Se allmänna arbetsdagar 2022 för mera information.

Gemensam inläggning i båthuset 21 maj

Kanotbrygga

Markarbetet kommer börja tisdag den 19 april, för montering av kanotbryggan, som ska vara på plats i maj. Kommunen har upphandlat kanotbryggan av leverantören Floattech, klubben upplåter marken för kanotbryggan.

Gräsytan mot lillsjön måste därför vara tom from den 19 april tom att kanotbryggan är klar. Endast de två båtar som står på ytan nu för att lyftas i med kranbil få vara på gräsytan. Placera båtar/vagnar på andra sidan båthuset.

Årsmöte

Årsmöte hölls i Eklunda onsdagen den 30 mars enligt kallelse till årsmötet.
Protokoll, verksamhetsberättelse och presentation kommer publiceras inom kort.

Medlemsregister

Uppdatera gärna vårt medlemsregister med aktuella uppgifter adress, telefon, e-post, båt/kanot med klubbens märketikett. Som medlem med båt måste du ha minst ha ansvarsförsäkring kopplat till båtklubbens försäkring hos SBU, rapportera in försäkringsbolag i medlemsregistret.

Kurser i navigation mm

Medborgarskolan erbjuder kurser i navigation mm, där du som båtklubbmedlem har 10% rabatt på kurserna.

Passa på i att öva upp dig inför kommande säsong i knopar – dubbelt halvslag, pålstek och skotstek för bättre förtöjningar och ett säkrare båtliv så 2022.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.