Inläggning av material i båthus

Gemensam inläggning av båtvagnar/material i båthuset sker lördagen den 25 maj.

Tappkranar för sommarvatten och soptunnor

Tappkranar för sommarvattnet är öppna och soptunnorna på plats.

Allmän arbetsdag

Nästa allmänna arbetsdagen lördagen den 8 juni.
Se allmänna arbetsdagar 2024 för mera information.

Gemensam båtuttagning

Gemensam båtuttagning genomfördes lördagen den 27 april. Då togs alla båtar och båtvagnar ut från båthuset. Ingen sjösättning med hjälp av kranbil planeras nu i vår.

Ombyggnation av bryggplatser genomförd

Ombyggnation av bryggplatser gjordes på brygga 1 och brygga 3 under den allmänna arbetsdagen lördagen den 13 april. Detta pga att medlemmar skaffar allt större båtar och byggplatserna behöver anpassas i bredd utifrån detta.

Många bryggplatsmedlemmar har nu fått nytt byggplatsnummer inför säsongen 2024. Flertalet behåller samma fysiska plats men har nytt bryggplatsnummer.

Ta del av vilken bryggplats du nu har. Medlemmar som begärt bryggplatbyte respektive, de som fått bryggplatser hittar också sina bryggplatser i informationen.

Årsmöte

Årsmöte genomfördes i klubbhuset onsdagen den 27 mars enligt kallelse till årsmötet.
Protokoll årsmöte 2024, Verksamhetsberattelse-2023 och Presentation som visades på årsmötet.

Ställplatser för husbilar

Båtklubben erbjuder ställplatser för husbilar i båthamnen.

Vinterförvaring i båthuset och ute

Gemensamma inläggning i båthuset för vinterförvaring genomfördes 7 oktober.
16 september genomfördes gemensam uttagning av båtvagnar/material från båthus.

Kanotbrygga

Kanotbryggan för alla medlemmar och besökare med kanoter/kajaker välkomna att nyttja den. Linköpings kommun upphandlade kanotbryggan av leverantören Floattech och klubben upplåter marken för kanotbryggan.

Medlemsregister

Uppdatera vårt medlemsregister med aktuella uppgifter adress, telefon, e-post, båt/kanot med klubbens märketikett. Som medlem med båt måste du ha minst ha ansvarsförsäkring kopplat till båtklubbens försäkring hos SBU, rapportera in försäkringsbolag i medlemsregistret.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.