Vinterförvaring i båthuset och ute

Många aktiviteter har genomförts inför vintern. Gemensam uttagning av båtvagnar/material från båthus är genomförd. Upptagning med kranbil är genomförd. Gemensamma inläggning i båthuset för vinterförvaring i båthus är genomförd. Klubben erbjuder även vinterförvar utomhus.

Kanotbrygga

Kanotbrygga som kommunen ska anordna i viken in mot lillsjön är försenad. Senast informationen är att den ska komma i under hösten, ovisst när.

Genomförda aktiviteter

Gästtoaletten klar och dörren öppnas mha av mobilen, så att besök loggas för att undvika och hantera ev skadegörelse.

Dricksvatten framdraget till brygga 2 och 3. På brygga 3 är som är lite längre finns även en tappkran ute på bryggan. Vid brygga 1 finns sedan innan tappkran på kortsidan av båthuset.

Två el-stolpar finns på brygga 3. Uttagen är inte dimensionerade för att ladda elbåtar, utan alla uttagen delar på 10A. Medlem som vill använda landström för tex underhållsladda batteri, hålla igång kylskåp mm, betalar 50kr/säsong. Tillfällig användning för tex arbete i båten är fortsatt utan avgift vid alla bryggorna.

Låna bomnyckel med swish på ICA

Låna enkelt bomnyckel med swish. Inga kontanter behövs och ditt mobilnummer loggas automatiskt som kvittens. Avgift 10kr/tillfälle för medlemmar resp 100kr/tillfälle för Ej medlemmar. Fixa Swish med QR-kod innan du åker till ICA.
Mobil öppning fungerar som vanligt utan extra avgift, för de medlemmar som har det.

Båtuppgifter

Uppdatera vårt medlemsregister med aktuella uppgifter kring din båt/kanot och inkl märkning med klubbens märketikett. Medlem med båt måste ha minst ha ansvarsförsäkring kopplat till båtklubbens försäkring hos SBU, rapportera in försäkringsbolag i medlemsregistret.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.