Låna bomnyckel med swish på ICA

Ditt mobilnummer loggas automatiskt och ingen kontanthantering behövs. Avgift 10kr/tillfälle för medlemmar resp 100kr/tillfälle för Ej medlemmar. Fixa Swish för betalning med QR-kod innan du ska hämta bomnyckeln på ICA.
Mobil öppning fungerar som vanligt utan extra avgift, för de medlemmar som har det.

Max 4 knop i hamnområdet

Slå av farten i god tid när du närmar dig brygga 3 på hemväg från sjön och dra inte på för tidigt på väg ut. Tipsa gärna andra medlemmar och besökare om maxfarten.
Vågsvall påverkar båtar som ligger förtöjda vid bryggorna, så skador kan uppstå på så väl båtar, förtöjningar och bommar. Det förkommer även bad ifrån bryggor och båtar, så med hög fart riskerar du kör på någon som badar.

Parkering i båthamnen / ej hårdgjorda ytor

Parkera bilen snett mot båthuset, så att du kan backa ut, utan att behöva komma ut på ej hårdgjorda ytorna. Försök stå tät så att alla får plats och stå aldrig längs med väggen. Blockera inte portarna till båthuset och parkera inte på ej hårdgjorda ytor.
Uppställning av båtvagnar i hamnområdet får endast ske i samband med iläggning och upptagning, då utrymmet i år är starkt begränsat att ställa båtvagnar på hamnområdet, ej hårdgjorda ytor får inte användas.

Kinda kanal erbjudande till Bestorps Båtklubb, 9-12 juli

Medlemmar i Bestorps båtklubb erbjuds specialpris på Kinda kanal 9-12 juli . Under perioden får du slussa så mycket du vill på Kinda kanal under ordinarie öppettider.

Allmän arbetsdag

Nästa planerade allmänna arbetsdag är lördagen den 19 september. Vi ber alla respektera att inte komma vid minsta sjukdomssymtom eller om du tillhör riskgrupp, utan nyttja möjligheten att välja en senare arbetsdag eller alternativt arbete. Vi följer folkhälsomyndigheten råd och kan komma att ställa in om dessa ändras. Se allmänna arbetsdagar 2020 för mera information.

Gemensam inläggning av material i båthus

Inläggning av material i båthus genomfördes lördagen den 9 maj.
Gemensam sjösättning genomfördes lördagen den 25 april.

Årsmöte 2020

Årsmöte genomfördes onsdagen den 25 mars, med möjlighet att delta på distans vilket flera medlemmar utnyttjade. Protokoll för årsmöte 2020, Presentation från årsmöte 2020 samt verksamhetsberättelse 2019

Kalendarium och information om allmänna arbetsdagar för 2020.

Arbetsgrupp för gästtoalett

Arbetsgrupp bygga gästtoaletten i klubbhuset har nu kommit igång. Styrelsen fortsätter efterlysa ytterligare medlemmar som kan vara intresserade av att bidra till arbetsgruppen. Anmäl intresse till styrelsen@bestorpsbatklubb.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.