Enskilt arbete som arbetsplikt

I dessa Corona tider är det fler medlemmar som angett att de gärna jobbar enskilt. Styrelsen har tagit fram ett antal arbetsuppgifter som behöver ske i båthamnen som vi önskar medlemmar till. Se allmänna arbetsdagar 2020 för mera information.

Vinterförvaring

Upptagning med kranbil  genomfördes lördagen den 10 oktober.

Inläggning i båthus genomfördes lördagen den 3 oktober.  Här finner du också information om vinterförvaring utomhus.

Låna bomnyckel med swish på ICA

Låna enkelt bomnyckel med swish. Inga kontanter behövs och ditt mobilnummer loggas automatiskt som kvittens. Avgift 10kr/tillfälle för medlemmar resp 100kr/tillfälle för Ej medlemmar. Fixa Swish med QR-kod innan du åker till ICA.
Mobil öppning fungerar som vanligt utan extra avgift, för de medlemmar som har det.

Parkering i båthamnen / ej hårdgjorda ytor

Parkera bilen snett mot båthuset, så att du kan backa ut, utan att behöva komma ut på ej hårdgjorda ytorna. Försök stå tät så att alla får plats och stå aldrig längs med väggen. Blockera inte portarna till båthuset och parkera inte på ej hårdgjorda ytor.
From de 5 oktober ska kommunens entreprenör börja justera de ej hårdgjord ytorna för att få gräsmatta på dessa.

Årsmöte 2020

Årsmöte genomfördes onsdagen den 25 mars, med möjlighet att delta på distans vilket flera medlemmar utnyttjade. Protokoll för årsmöte 2020, Presentation från årsmöte 2020 samt verksamhetsberättelse 2019

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.