2020 närmar sig sitt slut och 2021 står snart för dörren

Båtsäsong 2020 var första vanliga båtsäsongen efter saneringen, med nytt båthus på plats.
I övrigt har 2020 varit ett mycket annorlunda år med en ständigt närvarande pandemi. Intresset för båtliv ökade starkt, flera skaffade större båtar och flera nya medlemmar tillkom i klubben. Kul med ökat intresse för båtliv, men vi hoppas väl alla på ett mera normalt år 2021, med möjlighet till mera närhet.

Uppdatera vårt medlemsregister med eventuella förändringar som du gjort av din personliga uppgifter inför årsaviseringen.

Styrelsen tackar alla våra medlemmar för 2020 och önska er alla ett Gott Nytt År 2021.

Årsavisering

Årsaviserna skickades ut via e-post den 4 januari. Det är några förändringar på årsaviseringen, utifrån beslut på årsmötet 2020. Så läs gärna beskrivning av årsaviseringen. Du hittar också din årsfaktura i vårt medlemsregister, om din e-post strular. Har du inte fått fakturan via e-post eller kunnat ta del av den via vårt medlemsregister senast den 11 januari så kontakta styrelsen.

Bryggplats erbjudanden om byte resp ny hanteras efter sista betalningsdag av årsavierna, se årsaviseringen.

Vinterförvaring

Upptagning med kranbil  genomfördes lördagen den 10 oktober.

Inläggning i båthus genomfördes lördagen den 3 oktober.  Här finner du också information om vinterförvaring utomhus.

Låna bomnyckel med swish på ICA

Låna enkelt bomnyckel med swish. Inga kontanter behövs och ditt mobilnummer loggas automatiskt som kvittens. Avgift 10kr/tillfälle för medlemmar resp 100kr/tillfälle för Ej medlemmar. Fixa Swish med QR-kod innan du åker till ICA.
Mobil öppning fungerar som vanligt utan extra avgift, för de medlemmar som har det.

Parkering i båthamnen / ej hårdgjorda ytor

Parkera bilen snett mot båthuset, så att du kan backa ut, utan att behöva komma ut på ej hårdgjorda ytorna. Försök stå tät så att alla får plats och stå aldrig längs med väggen. Blockera inte portarna till båthuset och parkera inte på ej hårdgjorda ytor.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.