Planering 2023

Kalendarium för 2023 finns för säsongen 2023, så det är dags att börja boka upp i kalandern. Även de allmänna arbetsdagarna är planerade.

Årsavisering

Årsaviseringen för 2023 skickades ut den 5 januari. Har du inte fått fakturan i din e-post så kan du hitta den i vårt medlemsregister.

Under vintern

Dricksvattnet i tappkranarna ute är avstängt under vintern, för att de inte ska frysa sönder. Dricksvatten finns på Gästtoaletten för den som behöver.

Ställplatser för husbilar

Vi erbjuder även ställplatser för husbilar i båthamnen.

Vinterförvaring i båthuset och ute

Aktiviteter inför vintern
17 september gemensam uttagning av båtvagnar/material från båthus. 1 oktober gemensamma inläggning i båthuset för vinterförvaring samt vinterförvaring utomhus. 8 oktober kranbil. 15 oktober extra inläggning i båthuset för vinterförvaring pga sen kranbil.

Kanotbrygga

Kanotbryggan klar ihop med gång och bänk. Så alla medlemmar och besökare med kanoter/kajaker välkomna att börja nyttja den.

Det är Linköpings kommun som upphandlat kanotbryggan av leverantören Floattech och klubben upplåter marken för kanotbryggan.

Medlemsregister

Uppdatera vårt medlemsregister med aktuella uppgifter adress, telefon, e-post, båt/kanot med klubbens märketikett. Som medlem med båt måste du ha minst ha ansvarsförsäkring kopplat till båtklubbens försäkring hos SBU, rapportera in försäkringsbolag i medlemsregistret.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.